Sve usluge na jednom mjestu

 

Akademija nije samo mjesto okupljanja gdje možete steći nova saznanja o hrani. Mi smo zaljubljenici i u ugostiteljstvo i gastronomiju stoga je naša lepeza usluga vrlo bogata i nadasve  profesionalna (jer ono što želimo pružiti je najbolja usluga za krajnjeg korisnika):

 

Konzalting

 

Ukoliko su vam potebne profesionalne usluge za sve oblike konzaltinga, organizacije i edukacije vezane uz ugostiteljstvo i gastronomiju, vjerujemo da ćete pod našim vodstvom poboljšati poslovanje. 

Master class

 

Za sve profesionalne kuhare osigurali smo master class s najboljim chefovima iz Hrvatske i svijeta. Naučite nešto novo, doživite nove okuse i naučite nove tehnike, nadogradite znanje i budite u trendu. 

Tečajevi

Naučite kuhati na jednodnevnim i višednevnim tečajevima kuhanja koje predvodi tim Majstor kuhar. Naučite tehnike koje koriste vrhunski kuhari u spravljanju savršenih jela.

Tečajevi

Naučite kuhati na jednodnevnim i višednevnim tečajevima kuhanja koje predvodi tim Majstor kuhar akademije.

Naučite tehnike koje koriste vrhunski kuhari u spravljanju savršenih jela.

Team building

Naučite nešto novo u društvu svojih kolega, poslovnih partnera i prijatelja. Neka vam ovo iskustvo bude nezaboravno.

Seminari i predavanja

Više godišnje iskustvo u predavanjima i seminarima iz više različitih područja kuharstva i kulinarstva čine nas jedinstvenima u Hrvatskoj. Ukoliko ste u potrebi za kvalitetnim edukatorima, obratite nam se s povjerenjem.

Webinari

Potražite naše online tečajeve, kratka video uputstva, live prijenose sa radionica i zanimljivih događaja iz Akademije na kojima možete naučiti nešto novo. Neka vam svaki dan donese nova znanja i vještine.