Upoznajte naš tim

Za nas je hrana više od namirnice. Ona je otkrivanje nepoznatog, usavršavanje poznatog, vječna inspiracija za stvaranje novog. Majstor kuhar tim čine gastro stručnjaci koji znanje i strast prema hrani nesebično prenose na druge.
118570810_3773141416033604_8422150307170

Sabina Jalšić, direktorica

Veliki hedonist i zaljubljenik u gastronomiju, svojim višegodišnjim iskustvom u radu s g. Ognjenovićem, začetnik je novog smjera i budućnost mlade gastro scene. 

sabina@majstorkuhar.hr

Dario Lide, konzultant

Ovaj mladi talentirani kuhar sa dugogodišnjim iskustvom prošao je sve od šegrta do šefa. Danas je nasljednik chefa Branka za buduće generacije. Ključ svega, kaže Dario, je dobra organizacija, Voli koristiti tradicionalne namirnice, ali ubrzati njihovu pripravu, pojednostaviti postupak, a sve kako bi se više vremena utrošio na užitak u samoj degustaciji jela.

dario@majstorkuhar.hr

Branko Ognjenović, konzultant

Akademik kulinarstva, nositelj prestižne titule World Master Chef,  predavač gastronomije i gastroenologije, konzultant Akademije. Chef Branko, iako pred mirovinom, još uvijek aktivan kao predavač i konzultant. Zaštitno je lice Akademije, ali i učitelj koji će prenijeti znanje na nove generacije.

branko@majstorkuhar.hr

Nenad Bratković, nutricionist

Magistar nutricionizma, sveučilišni magistar fitofarmacije i dijetoterapije jedan je od (najistaknutijih) najaktivnijih hrvatskih nutricionista. Direktor je i vlasnik tvrtke NutriConsult za konzalting u nutricionizmu te dugogodišnji voditelj svojeg nutricionističkog savjetovališta. Ljubitelj je zdrave i ukusne hrane, uvijek spremno otvoren za nove okuse i mirise iz kuhinje. Zanimljivosti: Obožava grah na tisuću načina, variva (čušpajze), pečenu ribu i maslinovo ulje, a kao pravi kontinentalac i rođeni Zagorec ne želi se odreći zagorskih štruklji i bučnice, koje naprosto obožava. Na pitanje koji je najbrži i najjednostavniji zdravi fast-food obrok, ističe: “domaći svježi sir, luk, češnjak, rajčica i nekoliko kapi bučinog ulja te malo domaćeg kukurzno-raženog kruha”.

nenead.bratkovic@nutriklinika.com

Please reload