
Konzalting
Dugogodišnjim iskustvom i radom u renomiranim restoranima diljem svijeta stekli smo znanje kojim obogaćujemo konzalting usluge naše kuće. Konzalting vršimo na području prilagođavanja kuhinjskog prostora u skladu s konceptom objekta, podižemo postojeći standard ugostiteljskog prostora, kreiramo meni i normative, stručno osposobljavamo vaše osoblje kroz razne edukacijske tečajeve, vršimo selekciju kadrova za vas, te radimo pripremne postavke i savjetovanje o primjeni HACCP standarda, kao našim primarnim djelatnostima.
REFERENCE:
-
Savjetovanje za Atelje okusa Hrvatske Boris Šimenc;
-
Partneri u projektima EU fondova vezano za edukacijske programe, savjetovanja vezana uz turizam i ugostiteljstvo;
-
Lag Adrion konzultanti u projektu sufinanciranom iz EU fondova kroz edukaciju praktične i teorijske nastave;
-
Butique hotel Park Varaždin postavljenje HCCAP standarda, edukacija zaposlenika, teorijska i praktična nastava, savjetovanje;
-
Edukacija zaposlenika hotela
-
Laurentum,
-
Maistra,
-
Sensimar Karisma,
-
Adriatic beach karisma,
-
Pine Beach Pakoštane Resort,
-
Restoran La strada Makarska,
-
Konoba Dida Boža Vodice,
-
Hotel Ikador, Ika, Opatija;
-
Edukacija osoblja za rad u butique mesnicama – Konzum;
-
Edukacija OPG na projektu Krapinsko-zagorske županije;
-
Konzalting i edukacija u obiteljskom gospodarstvu Kezele;
-
Razvoj tradicionalnih proizvoda i autentičnog okusa - PIK Vrbovec;