Tel: +385 1 61 10 802

Samoborska cesta 134, Zagreb

[email protected]

MAJSTOR KUHAR AKADEMIJA -

iskustvo okusa i mirisa

© 2023 by AnaZ. Proudly created with Wix.com

 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Više o edukaciji:

 

* početni nivo

Osnovne kuharske tehnike, bazna priprema jela od mesa, ribe, povrća, žitarica, voća. Kako odabrati kvalitetnu namirnicu, planiranje obroka, termička priprema namirnica prema modernim metodama i tehnologijama. Korištenje alata u kuhinji, tehnike i kuharski savjeti.

 Obraditi će se najučestalija jela, planirati mjesečni obroci, obroci za svečane prigode i party prijedlozi. Nakon što prođemo cijelo gradivo biti će spremni samostalno ući u kuhinju i zadiviti ukućane stečenim novim vještinama.

Svako jelo bazirano je na dostupnim namirnicama.

Uvijek je naglasak na domaće i svježe namirnice, ali svakako ćete sresti i smrznute. 

Trajanje 160 sati raspoređeno u 8 satne radne dane. Ovisno o grupi, mogući su jutarnji i popodnevni termini.

Samostalni rad na radnim jedinicama. Jedinice su opremljene osnovnim alatom, setom noževa i malim kućanskim aparatima koji su potrebni za obradu namirnica. Prije početka biti ćete upućeni u sigurno korištenje.

Osigurana radna odjeća (pregača, kapa), materijal za pisanje i tablet sa planom i programom.

Program Vas vodi kroz gradivo sa opisom teme koja se obrađuje, recepturama i potrebnim alatom. U svakom trenu moguće je vratiti se na prethodni korak i na taj način postaviti vlastiti tempo praćenja edukacije.

Edukatori:

chef akademik Branko Ognjenović

chef edukator Dario Lide

chef edukator David Skoko

Cijena tečaja iznosi 12.000,00 kn plativo u ratama. Za uvijete plaćanja molimo da se obratite na [email protected]